ΝΕΑ - Blog

Μιχάλης Νάτσης: Ο νέος κανονισμός λειτουργίας των Οριζόντων Ηπείρου

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

Με το πρώτο newsletter που στέλνετε μετά από τις εσωπαραταξιακές εκλογές, παρουσιάζουμε σε όλους σας τον πίνακα όσων εκλέγονται στα όργανα της παράταξης. Σας γνωρίζω ακόμη πως έχει διαμορφωθεί ο νέος κανονισμός λειτουργίας μέσα από τον οποίο καταδεικνύεται ξεκάθαρα πως είμαστε η μόνη παράταξη στον αυτοδιοικητικό χώρο που δεν λειτουργούμε στη λογική “αρχή ενός ανδρός”. Aυτό αποδεικνύεται και στο νέο οργανωτικό πλάνο που αποφασίστηκε από την πολιτική επιτροπή. Στη νέα οργανωτική επιλογή δίνεται η δυνατότητα δημιουργικής συμμετοχής και προσφοράς σε κάθε μέλος ή στέλεχος της παράταξής μας.

Απόφαση και στόχος μας είναι:

1. Εγγεγραμμένα 2.000 μέλη έως 30/06/2021
2. Δημιουργία συντονιστών, βάσει των Καποδιστριακών δήμων, καθώς και Πυρήνων ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα χωριά της Περιφέρειάς μας
3. Δημιουργία ομάδων εργασίας σύμφωνα με τις γενικές διευθύνσεις λειτουργίας της Περιφέρειας για ενημέρωση και στενή παρακολούθηση του «έργου» και των αρμοδιοτήτων τους. Για να μπορέσει όλη αυτή η δομή να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα δημιουργούμε επίσης τις ¨ομάδες κρούσης¨ (ομάδες επέμβασης) για να είμαστε ανά πάσα στιγμή κοντά στα προβλήματα των πολιτών συμβάλλοντας στην επίλυσή τους.

Για να πετύχουμε τους στόχους αυτούς ζητώ τη συμμετοχή όλων σας συμβάλλοντας στη σύσταση και εγγραφή νέων μελών καθώς και συμμετέχοντας στους πυρήνες που θα δημιουργηθούν είτε με βάση τον τόπο που ασκείται το εκλογικό σας δικαίωμα ή και με βάση τον χώρο που κινείστε επαγγελματικά κοινωνικά είτε διαμένετε.

Επίσης ζητώ τη συμμετοχή σας με βάση το γνωστικό αντικείμενο και τα ενδιαφέροντά σας στις ομάδες εργασίας που έχουν αρχίσει ήδη να συγκροτούν πιστεύω πως ήρθε η στιγμή να συμβάλλει ο καθένας μας ενεργά και με συγκεκριμένο

Προσδοκώ στη συμβολή όλων σας, ο καθένας όπου μπορεί να προσφέρει. Θα υπάρξει προσωπική επικοινωνία με τον καθένα σας για να εκφράσετε το ενδιαφέρον της συμμετοχής και προσφοράς σας.

Υ.Γ. 1) Σας γνωρίζω πως από την 1η Σεπτεμβρίου σε καθημερινή βάση πρωί και απόγευμα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, λειτουργούν τα γραφεία μας στα Ιωάννινα στην οδό Ναπολέων Ζέρβα 2 στον πρώτο όροφο και στο τηλέφωνο 2651039931.
2) Προσωπικά σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με εκλέξετε πανηγυρικά συντονιστή της παράταξης. Είμαι πάντα στη διάθεσή σας.

Με τιμή και εκτίμηση

Νάτσης Μιχάλης